Dobro došli na naš web sajt!

Za vas nudimo proizvode najboljeg kvaliteta uz svu potrebnu podršku da bi postigli savršene rezultate! Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije koje su vam potrebne.


Zadovoljenje potreba, očekivanja i zahtjeva kupaca uz najbolji odnos cijene i kvaliteta proizvoda i usluga, uz ispunjavanje svih naših obaveza je naša misija. Održavanje, unapređenje dobrih odnosa sa postojećim i novim dobavljačima i uspostavljanje novih dugoročnih veza uz poštovanje i izmirivanje svih naših obaveza je jedan od naših glavnih ciljeva.

Maloprodaja

Kroz široku mrežu maloprodajnih objekata približivamo se vama, našim dragim kupcima.


Veleprodaja

Distributivna mreža za veleprodajne kupce nudi posebne pogodnosti uz najbolje uslove.


Transport i logistika

Za vas smo tu uvijek u pravo vrijeme i na pravo mjesto. Putem voznog parka i naše veleprodaje i maloprodaje dolazimo do svih ljudi u Crnoj Gori.

Kao potvrda kvaliteta naših proizvoda i usluga tu su sertifikati ISO 9001 i HACCP. 

   

Pokrivamo veoma širok spektar proizvoda koji zadovoljavaju potrebe i najzahtjevnijih kupaca. Proizvodi su podjeljeni u tri cjeline:

  • Agro sektor

  • Horeca centar

  • Hrana i oprema za životinje

Panonkina prodajna mreža je organizovana kroz veleprodaju i maloprodaju. Za naše stalne kupce nudimo i uslugu dostave na željenu adresu. Posjetite stranicu prodajna mreža za više informacija.

Uskoro u ponudi ćemo imati za naše vjerne kupce i Panonka KLUB karticu s kojom je moguće ostvariti značajne povoljnosti prilokom trgovine u našim objektima.

Planiramo, širimo se i pokrećemo samouvjereno i postepeno gledajući u budućnost i sve ono šta dolazi. Postanite naš dugoročno zadovoljni partner, bilo dobavljač ili kupac, tu smo za vas.

Uvijek imamo potrebu za novim radnicima. Ukoliko ste zainteresovani da radite u zdravom radnom okruženju i imate šansu da napredujete, kontaktirajte nas putem forme na stranici karijera.

Kontakt informacije

Adresa:

4 jula 62,
81000 Podgorica, Crna Gora

Telefon/Fax:

+382 20 683 265

Mobilni:

+382 68 854 597

E-mail:

info@panonka.com

Web sajt:

www.panonka.com

Facebook:

fb.com/panonkadoo

Instagram:                                  panonka_crna_gora