O nama

Misija & Vizija kompanije

 

Zadovoljenje potreba, očekivanja i zahtjeva kupaca uz najbolji odnos cijene i kvaliteta proizvoda i usluga, uz ispunjavanje svih naših obaveza je naša misija. Održavanje, unapređenje dobrih odnosa sa postojećim i novim dobavljačima i uspostavljanje novih dugoročnih veza uz poštovanje i izmirivanje svih naših obaveza je jedan od naših glavnih ciljeva. Poboljšanje načina života i želja da naš doprinos društvu u kom poslujemo bude značajan, stvarajući okruženje gdje ćemo voditi računa o potrebama čovjeka i očuvanja prirode i njenih resursa je naša zvijezda vodilja.


Proaktivnim i inovativnim pristupom nastojimo da ispunimo našu viziju, odnosno izgradimo jak korporativni brend na tržištu Crne Gore, konstantno postavljajući visoke standarde poslovanja, poslujući u korak s vremenom. Naša uloga u razvoju domaćeg tržišta i uloga lidera u našoj oblasti oslanja se na znanja kompetentnih i uspješnih ljudi, moderne infrastrukture i činjenici da smo smo značajni poslovni i strateški partner vodećim evropskim i svjetskim kompanijama.

Ljudski resursi

 

Obzirom na to da zaposleni stvaraju dodatan kvalitet veoma vodimo računa o njima, njihovom razvoju i zadovoljstvu.

 

Posjedovanjem usko stručnih znanja i vještina uz pozitivan stav i sklonost ka inovativnosti i kreativnosti obezbjeđuju nam da budemo u samom vrhu u svemu što radimo. Za uzvrat, trudimo se da im obezbijedimo uslove u kojima će težiti uspjesima u atmosferi koja podstiče razvoj njihovog potencijala kroz pravu obuku i usavršavanje uz povećanje zadovoljstva kroz pravilnu motivaciju.

 

Brigom o zdravlju, sigurnosti i ravnoparvnosti među zaposlenima uz proces sticanja novih znanja putem raznih obuka i treninga, kao i stručnu selekciju i orjentaciju svih članova kolektiva trudimo se da obezbijedimo njihovo zadovoljstvo uz povećanje produktivnosti i efikasnosti svih sektora.

Odnos sa kupcima


Zadovoljstvo i povjerenje kupaca, kvalitet pruženih usluga i poboljšanje poslovanja su osnovni principi na kojima se bazira naše poslovanje. Održavanje i uspostavljanje uspješnih dugoročnih odnosa baziranih na povjerenju i obostranom zadovoljstvu sa našim postojećim i potencijalnim kupcima je ono čemu uvijek težimo.

 

Odnos sa dobavljačima


Jedan od glavnih razloga našeg uspjeha je upravo naš odnos sa dobavljačima. Održavanje i unapređenje dobrih odnosa sa stalnim dobavljačima kao i spremnost za uspostavljanje novih dugoročnih poslovnih odnosa uz uredno izmirivanje obaveza i pozitivan trend rasta vrijednosti realizacije predstavlja glavnu odrednicu našeg preduzeća . Kao dugogodišnji odgovorni partneri mnogih renomiranih proizvođača iz regiona i svijeta imamo najbolje uslove saradnje, što nam omogućava da našim kupcima obezbijedimo najbolji odnos cijene i kvaliteta na našem tržištu.