Transport i logistika

Širina, pokrivenost i ekspresnost dostave su naš zaštitni znak!

 

Ključ uspjeha je spoj jake maloprodaje i jake distribucije. Naša kompanija je distributer visoko kvalitetnih proizvoda u oblasti agro trgovine i horeca distribucije. Ekskluzivni smo distributer uglednih internacionalnih robnih marki.

Distributivnu mrežu čini baza od oko 1200 kupaca. U toku trajanja ljetnje turističke sezone taj broj se poveca na oko 1500 kupaca i za sve njih se dostava poručene robe vrši ambulantno – u roku od 24 časa.

Tim visoko motivisanih i obrazovanih ljudi, koji svakodnevno radi na unapređenju odnosa s kupcima, usmjeren je na dalji razvoj distribucije. Agenti prodaje zaposleni u našoj kompaniji konstantno se usavršavaju za prodaju i svakodnevno obilaze kupce širom Crne Gore.

Zahvaljujući upornosti i radu našeg prodajnog tima, preduzeće Panonka na nivou Crne Gore sarađuje gotovo u cjelosti sa svim kupcima u sektorima u kojima posluje.

Naručena roba isporučuje se u roku od 24h kupcu, bez obzira na lokaciju samog objekta.

Značajan dio portfolia sektora distribucije ćine kompanije koje se bave veleprodajom roba iz našeg asortimana, kao i svi maloprodajni lanci u Crnoj Gori koji se kapilarno snadbijevaju na dnevnom, nedeljnom ili dvo-nedeljnom nivou.

Vozni park i distributivna služba

 

Distribucija Panonke trenutno raspolaže sa 15 vozila različite nosivosti.

Sva vozila su opremljena GPS uređajima, a organizacija, kontrola i praćenje transportnih, dostavnih i putničkih vozila se vrši pomoću savremenog softverskog rješenja.

  • 1 Actros kamion kapacitet – 25 t

  • 1 Atego kamion - kapacitet 10 t

  • 5 kombija - kapacitet 3-5t – (2 sa Termo king-om)

  • 3 pick-up kombija - kapacitet 0,7 t

  • 5 automobila za komercijalne svrhe

  • Dosežemo i do najudaljenijih djelova unutar svih gradskih opština.

Posto je jedan od segmenata kompanije i opsluzivanje HORECA (hoteli, restorani i kafići) mreže kupaca, uvijek stojimo na usluzi kako bi zadovoljili i potrebe najzahtjevnijih, a pri tom održali sve standarde kvaliteta robe sa jedne i prevoza i manipulacije robe sa druge strane.