Veleprodaja

U želji da pružimo bolji kvalitet usluge drugim maloprodajnim poljoprivrednim apotekama i većim poljoprivrednim proizvođačima, kao i zarad boljeg snadbijevanja naših maloprodajnih objekata, stvorena je naša veleprodaja.

 

Crnogorskom tržištu, putem veleprodaje, pružamo najniže cijene, stalnu dostupnost proizvoda bogatog asoritmana i daleko najefikasniju distribuciju.

Našim kupcima prilikom kupovine na veliko, obezbjeđujemo značajan popust u zavisnosti od količine, ali i vrste kupljenih proizvoda. Takođe, posebni uslovi važe za naše stalne klijente i one koji će to postati. Obzirom da smo jedan od najvećih uvoznika poljoprivrednog i horeca repromaterijala u Crnoj Gori, za većinu inostranih proizvođača , imamo najbolje uslove nabavke, te time svojim kupcima možemo ponuditi najbolje cijene na tržištu i brojne povoljnosti .

 

Širok asortiman naših proizvoda zadovoljava sve potrebe svih poljoprivrenih proizvođača, farmera, trgovinskih radnji, ugostiteljskih objekata kao i potrebe svakog domaćinstva.

 

Uvijek pun i bogat lager, koji se konstanto proširuje novim proizvodima i dopunjava prateći najnovije trendove na tržištu, čini naše proizvode dostupne kupcima u bilo koje vrijeme, u onoj količini koja je njima potrebna, i istovremeno garantuje brzu isporuku što kupovinu čini lakšom i jednostavnijom. Za artikle koje ne držimo na lageru imamo razvijene poslovne odnose sa našim dobavljačima što nam omogućava da brzo i kvalitetno odgovorimo i na Vaše najspecificnije zahtjeve za nabavku.

 

Omogućavamo svojim kupcima da u najkraćem roku ostvare efikasnu kupovinu, što štedi njihovo dragocjeno vrijeme i omogućava da svoje poslove završavaju i prije predviđenog roka.

Za sve potrebne informacije, posjetite nas u poslovno-upravnom objekatu na Zabjelu, Ul. 4 jula br. 62 gdje se ujedno i nalaze magacini veleprodaje , ili se obratite našem Centru za podršku putem kontakt forme ili na neki od brojeva telefona.

 

Kontakt informacije:

Adresa:

4 jula 62, 81000 Podgorica, Crna Gora

Telefon/Fax:

+382 20 683 265

Mobilni:

+382 69 966 666

E-mail:

komercijala@panonka.com

Radno vrijeme:

Ponedeljak - Petak od 07:00 do 16:00

Subota od 07:00 do 14:00