Image is not available
Sirovine za pekarstvo
Pažljivom selekcijom došli smo do probranih proizvoda koji odgovaraju na potrebe različitih segmenata pekarstva.
Image is not available
Sirovine za slastičarstvo
Najstrožija kvalitativna selekcija, samo vrhunski sastojci besprekornih karakteristika.
Image is not available
Sirovine za sladoledarstvo
Za najljepše sladolede!
Image is not available
Oprema i konsalting
Uz najkvalitetniju opremu svjetskih proizvođača, tu smo i da vas posavjetujemo!
Image is not available
Sitan inventar za ugostiteljstvo

.

Image is not available
Roba široke potrošnje
.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Horeca centar

Strategija kvaliteta je zastupljena u našem poslovanju od samog početka. Kako bi kupcima ponudili širok asortiman uz povoljne cijene i besprekornu uslugu po principu „SVE ZA VAŠU PEKARU, RESTORAN, PICERIJU, SLASTIČARU, HOTEL I FAST FOOD“, sa namjerom da naši kupci pojam kvaliteta vezuju sa našim imenom, fokusirali smo se na ovaj princip rada. Počeli smo kao PEKARSKI CENTAR sa ciljem uvoza I distribucije sirovina za pekarsku proizvodnju, da bismo danas važili za jednog od značajnih HORECA distributera na području Crne Gore.

 

Naše znanje, i iskustvo sa preko 25 godina i profesionalna opredijeljenost menadžmenta kompanije, učinili su nas vodećom kompanijom na području Crne Gore i šire u distribuciji sirovina za pekarsku proizvodnju primarno, kao i za sve ostale objekte kojima je djelatnost proizvodnja hrane.

 

Istinski smo posvećeni poboljšanju kvaliteta hleba, u prvom redu ukusu i svježini, kako bi dali svoj skroman doprinos u vraćanju kulta hleba koji je vjekovima bio dio naše tradicije, religije i kulture.

 

Na temelju tih opredeljenja sagradili smo moderan i snažan distributivni mehanizam koji pokriva kompletno područje Crne Gore. Sastavni dio čini i Demo Centar, u okviru kojega je planirana farinološko-hemijska laboratorija u kojoj će se raditi prijem i kontrola svih sirovina koje idu za distribuciju. Demo Centar ujedno ima ulogu edukacije kadrova naših kupaca i u suštini predstavlja centar za okupljanje i razmjenu iskustava tehnologa, pekarskih majstora i organizatora proizvodnje. Asortiman od preko 1000 proizvoda, kao i briga o razvoju i upravljanju kvalitetom, povjeren je iskusnom timu ljudi koji prati sva moderna dešavanja u svijetu distribucije sirovina za pekarstvo, slastičarstvo i sladoledarstvo.

 

Distribucija se odvija uz striktno poštovanje HACCP principa i ISO standarda i strogu kontrolu kvaliteta proizvoda koje dobijamo od naših dobavljača. Naši proizvodi su postali prepoznatljivi brendovi na domaćem tržištu i kao takvi našli su put do skoro 1500 kupaca.

 

U cilju dokompletiranja programa snadbijevanja prvoklasnim sirovinama za proizvodnju hrane, preuzeli smo obavezu ekskluzivnog zastupanja više renomiranih evropskih proizvođača sirovina za pekarstvo, slastičarstvo, sladoledarstvo i ugostiteljstvo. Koncept programiranog sedmičnog kapilarnog snadbijevanja do praga objekta, organizovan je sa 15 specijalizovanih vozila sa više lokaliteta, što daje punu garanciju blagovremenog i sigurnog snadbijevanja kompletnim potrebama u sirovinama za proizvodnju hrane. Našim kupcima stojimo na usluzi za sve vidove tehnološke podrške, stručnih savjeta,informacija i literature.

 

Mi u firmi Panonka smo svjesni činjenice da dosadašnji uspjesi u razvoju kompanije, sami po sebi ne daju garanciju za kontinuitet razvoja u budućnosti i zbog toga razmišljamo o budućim pravcima razvoja novih tehnologija, novih proizvoda i nove organizacije sa ciljem da opravdamo povjerenje koje nam ukazuju svi naši poslovni partneri.