Sirovine za pekarstvo

Pekarstvo je drevna vještina koja plemenitom pramaterijom hlebnog testa hrani čovječanstvo već hiljadama godina.

 

Pekarstvo je takođe maštovita igra neograničenih mogućnosti koja nosi šarm inovacije i radost neočekivanog.

 

Za nas u Panonci, pekarstvo je neprestan izvor inspiracije u kome se prepliću tehnologija i zanatstvo, tradicija i napredak, nauka i umjetnost.

 

Moderno pekarstvo je danas razgranato na različite oblasti koje zahtijevaju različite pristupe i posebno prilagođena rešenja - industrijsko pekarstvo i zanatsko pekarstvo imaju specifične potrebe i suočavaju se sa izazovima potpuno drugačije vrste.

 

Naš imperativ je da optimalno i efektivno odgovorimo na sve potrebe različitih grana pekarske industrije, da predvidimo nove potrebe koje će se tek pojaviti i da uvek budemo jedan korak ispred.

 

Preokupirani ste održavanjem svježine hleba u zahtjevnom lancu snadbijevanja ili vas više zanima razvoj novih proizvoda, opsjednuti ste potragom za novim ukusima hleba i peciva ili želite da stavite akcenat na domaće hlebove lokalnog porijekla?

 

Zanimate se za tehnologiju polu-pečenih proizvoda ili za metodu prekinute fermentacije, tražite način da produžite trajnost zamrznutih proizvoda ili ste fokusirani na praćenje prehrambenih trendova i osvježavanje asortimana u skladu sa njima ili lansiranje modernih proizvoda internacionalnog profila?

 

Naši Partneri koji se bave istraživanjem i razvojem su uspješno pronašli odgovore na sva navedena kao i na mnoga još neizrečena pitanja, koja isporučujemo tržištu u vidu zaokruženih rešenja - proizvoda koji nose u sebi izume najnovije biotehnologije i novootkrivena saznanja iz oblasti tehnologije pekarstva. 

 

Na temelju rezultata ovakvog međunarodnog iskustva uvedeni su na tržište različiti vrlo zanimljivi internacionalni tipovi hleba i peciva, što posredno vodi do promjena, ali i sticanja navika konzumiranja zdravih i zanimljivih proizvoda.

 

U nastavku ćete pronaći najbolje od onoga što Panonka ima da ponudi, pažljivom selekcijom probrane proizvode koji odgovaraju na potrebe različitih segmenata domaćeg pekarstva.

 

Grupe proizvoda:

  • Sve vrste brašna vrhunskog kvaliteta

  • EKO proizvodi

  • Dodaci – poboljšivači

  • Gotove mješavine

  • Koncentrati

  • Konzervansi

  • Ostali proizvodi