Hrana i oprema za životinje

Bez obzira da li ste na malom imanju ili ste veliki komercijalni farmer, Panonka ima odgovarajuću vrstu hrane za vas. Nudimo vam kvalitetnu hranu, što omogućava dobijanje najvećeg stepena proizvodnje i profitabilnosti od vaših životinja. Ne samo hranom, takođe vam pomažemo i savjetima na farmi u svim aspektima. Mi imamo samo jedan cilj: da učinimo stočarstvo uspješnim za vas. Želimo da podstaknemo vaš napredak!

 

Posjedujemo više od 25 godina iskustva u oblasti distribucije hrane za životinje. Menadžment firme je putovao svuda, na razne sajmove, prisustvao mnogobrojnim ogledima i okolnosti su različite svuda, ali jednu stvar sve farme imaju zajedničku: svima treba najbolja hrana za najbolje rezultate.

 

Panonka zajedno sa svojim partnerima vam to nudi, bilo da imate živinu, goveda, svinje i druge životinje.

 

Pročitajte više pod živina, goveda i svinje da biste dobili više informacija!

Kvalitet

 

Razlikujemo se po našem dosledno visokom kvalitetu. Zašto je naš fokus na kvalitetu? Bez istog visokog kvaliteta svakog dana, životinje i farmer neće biti uspješni. Ako farmer postiže uspjeh sa našom hranom, onda i mi možemo biti uspješni!

 

Kako garantujemo naš kvalitet:

  • Unos hrane; nasi partneri uzorkuju i čuvaju svaki uzorak sirovine prije nego što ih prime

  • Analiziramo na licu mjesta nivo vlage i aflatoksina. Sirovine koje prelaze norme će biti odbijene.

  • Sirovine i gotovi proizvodi se analiziraju na osnovu plana u laboratorijama u Srbiji i Crnoj Gori

  • Formulacije hrane su odrađene od strane stručnjaka, na osnovu laboratorijske analize sirovina. Njihova iskustva širom svijeta obezbjeđuju najbolju moguću formulaciju hrane!

 

Zasto? Jer Vaš uspjeh je naša briga!