Sjemena i sadni materijal

Sadnice voca, ruza i lozni kalemovi

 

Nudimo Vam najveći izbor kontinentalnih, samoniklih, šumskih i suptropskih vrsta i sorti voćaka. Zbog Vas stalno obogaćujemo sortiment sa sve većim i jedinstvenijim privredno-biološkim vrednostima. Naše sadnice voća su standardne i sertifikovane kategorije. Sadni materijal se kontroliše prilikom svakog uvoza.

Pored širokog asortiman klasičnih voćnih sadnica sa proverenim kvalitetom i povoljnijim cenama, Poljoprivredni centri Panonka vam mogu ponuditi i specijalne vrste stubastih i mini sadnica voća, sadnice ruza i lozne kalemove vrhunskog kvaliteta.

Idealnim spojem savremene tehnologije proizvodnje sadnog materijala i tradicije koja podrazumeva visegodisnje iskustvo u proizvodnji sadnog materijala od strane nasih dobavljaca, omogucava nam da proizvodi koje imamo u ponudi imaju vrhunski kvalitet. Savremeni dizajn i vrhunski kvalitet sadnog materijala prepoznaju naši kupci širom Crne Gore.

Bez zdravih i kvalitetnih sadnica nema dobrog voćnjaka. Ako zaista želite dobar voćnjak, računajte na naše iskustvo. Na ovaj nacin smo stekli mnogo prijatelja i poštovalaca među profesionalnim voćarima i ljubiteljima amaterskog voćarstva!

Za stručne savete vezane za sadnju, rezidbu i zaštitu možete se obratiti kod nas, bez obzira da li ste naš kupac ili ne. Svake godine proširujemo ponudu novim sortama.

Hibridna sjemena

U ponudi imamo sledeća hibridna profesionalna sjemena:

 • Sjemena povrća premium kvaliteta

 • Sjemenski zitarica (sjemenska pšenica, kukuruz, ječam, ovas, tritikale, raž, heljda i td.)

 • Sjemena cvijeća

 • Sjemenski krompir i luk

Hibridi povrća

 

Uspjeh proizvodnje povrća ne zavisi samo od iskustva, znanja i vrijednih ruku farmera. Intenzivna proizvodnja povrća nezamisliva je bez kvalitetnih hibrida.

Panonka se bavi prometom sjemena povrća, prvenstveno vrhunskim hibridima.

Cilj nam je da poljoprivrednim proizvođačima ponudimo semena povrća koja najviše odgovaraju njihovim potrebama. Izbor hibrida u našoj ponudi je plod temeljnog i posvećenog rada na ogledima koje postavljamo u uslovima istim kao i u komercijalnoj proizvodnji. Trudimo se, takođe, da i dalje negujemo i unapređujemo saradnju sa velikim brojem poljoprivrednih apoteka i gazdinstava.

Posebnu pažnju poklanjamo praćenju proizvodnje. Veći deo našeg malog kolektiva posvećen je terenskom radu. Obilazeći proizvođače u prilici smo da im pružimo pomoć ukoliko im je potrebna a naročito da se uverimo da su hibridi koje smo zajedno odabrali, ispunili njihova a i naša očekivanja.

Panonka je dugogodišnjim iskustvom u prodaji hibrida i sorti stekla bogato iskustvo koje na ovaj način želi da podijeli sa Vama, u cilju njihove ekonomične i racionalne upotrebe.

Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje u vezi hibrida povrća iz naše ponude obratite se našoj tehničkoj službi.

Hobby sjemena

 

Naša ponuda je kreirana kako za potrebe profesionalnih proizvođača tako i za hobi proizvođače. U ponudi imamo vrhunska sjemena u Hobby pakovanjima predvidjena za amaterske proizvodjace.

 • Sjemena povrća hobby

 • Organska sjemena povrća

 • Sjemena začinskog i aromatičnog bilja

 • Hibridna hobby sjemena

 • Travne smjese

 • Sjemena cvijeća

 • Mahunarke i td.

Krmno bilje

 

U ponudi imamo širok asortiman višegodišnjih leguminoza i trava i njihovih smeša. Dominantne vrste su lucerka i crvena detelina gde su zastupljene vodeće domaće sorte. Ostale vrste leguminoza i trava su uglavnom inostranog porekla uveženih od vodećih svetskih kuća.