Mirë se erdhët në web-faqen tonë!

Ju ofrojmë produkte cilësore me gjithë mbështetjen e nevojshme, për të siguruar rezultate të përsosura! Ne jemi në dispozicionin tuaj për çdo informacion shtesë që ju nevojitet.


Misioni ynë është të kënaqim nevojat, pritshmëritë dhe kërkesat e klientëve tanë, duke u ofruar raportin më të mirë kualitet/çmim për produkte dhe shërbime, dhe të përmbushim të gjitha detyrimet tona. Një nga qëllimet tona kryesore është vendosja dhe përmirësimi i marrëdhënieve me furnizuesit ekzistues dhe të rinj, duke krijuar marrëdhënie të reja afatgjata që bazohen në respektimin dhe përmbushjen e të gjitha detyrimeve tona.

Shitje me pakicë

Në sajë të rrjetit tonë të gjerë të dyqaneve me pakicë, ne mund t'u afrohemi klientëve tanë të dashur.Shitje me shumicë

Rrjeti ynë i shpërndarjes për klientët me shumicë ofron përfitime të veçanta, si edhe kushtet më të mira.Transporti dhe logjistika

Jemi gjithmonë këtu për ju, në kohën e duhur dhe në vendin e duhur. Në sajë të flotës sonë të transportit për shitje me shumicë dhe pakicë, ne mund të arrijmë të gjithë klientët tanë në Malin e Zi.

Certifikatat ISO 9001 dhe HACCP konfirmojnë cilësinë e produkteve dhe shërbimeve tona.

   

Ne mbulojmë një gamë të gjerë produktesh, të cilat plotësojnë nevojat e konsumatorëve më eksigjentë. Produktet tona ndahen në tri kategori:

  • Qendra Bujqësore

  • Qendra HoReCa

  • Ushqim dhe pajisje për kafshë

Rrjeti i shitjes i kompanisë Panonka është i organizuar në shitje me shumicë dhe shitje në pakicë. Në rast të klientëve tanë të rregullt, ne ofrojmë shërbimin e dorëzimit në adresën e dëshiruar. Për më shumë informacion, vizitoni web-faqen e rrjetit tonë të shitjes.

Së shpejti do t'u japim klientëve tanë besnikë Kartën e Klubit Panonka, me të cilën ata mund të sigurojnë përfitime të rëndësishme gjatë tregtimit në objektet tona.

Ne po planifikojmë, zgjerohemi dhe ecim përpara me besim, duke vështruar të ardhmen dhe gjithçka që vjen. Ju ftojmë që të bëheni një nga partnerët tanë afatgjatë të kënaqur, qoftë si furnizues, qoftë si klient. Jemi këtu për ju.

Ne kemi nevojë gjithmonë për punëtorë të rinj. Nëse jeni të interesuar të punoni në një mjedis pune të shëndetshëm dhe të keni mundësi të përparoni, na kontaktoni me anë të formës që gjendet në faqen e Karrierës.

Informacion kontakti

Adresa:

4 jula 62, 81000 Podgorica, Mali i Zi

Telefon/Fax:

+382 20 683 265

Mobilni:

+382 69 675 178

E-mail:

office@panonka.com

Faqja web:

www.panonka.com

Facebook:

fb.com/panonkadoo